Hoe een plint te installeren

Plinten zetten

De volgende stap is net zo eenvoudig als bij de eerste plint, deze keer moet u de poten aan elk van de plinten bevestigen. Schroef ze aan de muur bij voorkeur ter hoogte van de dakbalken.

De volgende stap is ervoor te zorgen dat u al het nodige gereedschap hebt, d.w.z. spijkers en een boor en boor. Een grote handboormachine is prima. De ideale boor zou een 1,5 mm zijn, met een kokerboor, een timmermansboor van 5 mm, en een kleine driehoekige sleutelboor. U kunt ook een 16mm sleutelgatbit gebruiken voor metalen spijkerbevestigingen in het frame.

onderzocht weer trapladder om te controleren of uw plint de muur ontwijkt en zet hem opnieuw vast. Deze zal van de plintlat naar de muur moeten komen, zo niet kan hij niet worden vastgezet. Breng een dunne laag stopverf aan over de vlek zonder het gat te vullen, de verf zal voldoende zijn om de vlek te verbergen.

Daarna moet u de muur opmeten van voor naar achter, dan van links naar rechts, zijkant, en voor en achter naar de achterkant van de plint. Teken met een vierkant en potlood het gebied af tussen plint en muur, en bevestig de lat direct tegen de muur in een verspringend patroon.

De volgende stap is bij het dak, bevestig de plint bij het achterste verlengstuk van het dak. Plaats opnieuw uw trapladder om het frame te controleren of de plint recht is. Nu worden de plinten en het latwerk in elkaar gezet. Verstekverbindingen moeten worden gesneden met behulp van een verstekbak of een ronde. Kies het hout waarop de plint zal worden bevestigd en zaag de onregelmatige plint op de hoeken, dan de achterzijden van de gedeelde plint, dan de hoeken van de RuTwo plint, en tenslotte de 2 boogrichtingen. Op dit moment moet de bevelsiding worden geïnstalleerd. Laat een volledige opening in alle hoeken en de lichte metalen strips tot in de gevel en de kop, en het plafond panelen worden bevestigd.

Als de bevelsiding op zijn plaats zit, breng dan een paar verflagen aan op het lijstwerk en gebruik wat latexverf om het breeuwen te conditioneren, over het algemeen 1 deel latexverf op 2 delen olieverf.

frequentie: Elke rechte tot Grondige timmerbeurt

1 – 1,5 lagen per winter

2 – 2 lagen per zomer

Breeuwen: Voordat u gaat verven of beitsen, moet u de gevels en kraaldelen breeuwen om ze weerbestendig te maken. Sommige mensen gebruiken liever “universeel” breeuwmiddel, dat te vinden is in de meeste handige bouwmarkten of verfzaken. Voor de meeste gevels is het prima om niet minder dan 15 of 20 mil kit te gebruiken, behalve als er vochtproblemen in het hout zijn, in welk geval het volstoppen van de kit niet genoeg bescherming zal geven. Zoals met om het even welke bouw is het best om backer smeer te gebruiken om het breeuwen aan kopverglazing te plakken, dit is de verf die naar de kant wordt gladgestreken. Dit is om het breeuwen meestal luchtdicht te laten, dit is omdat het breeuwen het meest ademende deel van het afgewerkte product is, voor de gezichten en de bovenkanten geef enkel een licht schuren en dan kunt u ten slotte om het even welk van uw verven of beitsen aanbrengen, en om het even welke het eindigen aanrakingen zoals kleine spijkers zetten om het te houden om uw lay-out te passen om comfortabel te beëindigen voelend. U wilt niet om een afwerking op uw nagels totdat het breeuwen is geplakt zo strak aan de plank

Caulk: als je geen solide kitnaden krijgt dan heb je twee keuzes dit zal je afwerking er te bleek uit laten zien en heeft weer meer kit nodig om het te versnellen. de beste werkwijze is om altijd een backer-sjaal te gebruiken over het ruw-op-afwerking deel van de kit, op deze manier krijg je meer bescherming voor je gezicht omhulsels en je zult in staat zijn om het drogen van je muur te versnellen. Wanneer de muur droog is, brengt u verf of beits aan en wordt de ruimte tussen de lagen volledig in het hout geïntegreerd.