Wat moet ik doen om  Binnenhuisarchitect  te worden?

Accountant, Accounting, Adviser, Advisor, Arithmetic

Wat moet ik doen om  Binnenhuisarchitect  te worden?

Je hoeft meestal geen artistieke talenten of ontwerpvaardigheden te hebben om interieurontwerper te worden. Vaak is een achtergrond in architectuur vereist, maar veel interieurontwerpers zijn autodidact. De meeste studenten zullen beginnen te werken met een ervaren ontwerper door middel van stages of leercontracten.

Full-time ontwerpers werken meestal een typische 40-urige werkweek. Je taken kunnen ontwerp en lay-out, boekhouding en verzekeringen, of zelfs sociale evenementen en productiviteit omvatten.

Hoeveel verdienen interieurontwerpers?

Salarissen beginnen bij $ 38.120, en stijgen tot $ 63, vergoedingen. Salarissen voor hardwerkende ontwerpers zijn vaak hoger dan uw typische persoonlijke-carrière fotograaf/ondernemer.

Wat voor soort bedrijf mag ik hebben?

Als extra-zakelijke klasse persoon mag u een vrijwilliger, ontwerper leerling, of een freelancer zijn-bijvoorbeeld freelance interieur ontwerpers.

Hoe krijg ik toegang tot financiering voor mijn zakelijke uitgaven?

In de VS kan bij een startende onderneming tot 40% worden bespaard op kantoorkosten. Sommige kredietverstrekkers kunnen mogelijk niet hetzelfde bedrag voor werkkapitaal toekennen als de ontwerper vanuit huis werkt. Het is mogelijk dat u pas een lening kunt afsluiten als u voldoende klanten heeft.

Kan ik mijn bedrijfskosten verhogen als ik dat nodig heb/wil?

Het is prima om hard (aan je bedrijf) te werken, en een uitgebreid bedrijfsplan op te stellen. Dat kan een uitdaging zijn, maar het helpt allemaal als u de langetermijngevolgen van uw beslissingen kunt zien. Als u uw zakelijke uitgaven moet verhogen, gaat het er vaak meer om hoe u ze maakt dan wat u ze maakt.

Op welke dierentekens moet ik letten?

"Mijn huis is in mijn hart zoals mijn voeten in mijn geest zijn." Een beroemde uitspraak van Confucius. Het is veilig om te zeggen dat je waarschijnlijk het meeste werk alleen zult doen, en niet met je team van naaste medewerkers. Ik las ergens dat binnenhuisarchitecten bekend staan om het feit dat ze met collega's vechten voor meer geld dan ze in een boetiek zouden krijgen.

Hoe kan ik mijn inkomsten verhogen? Hoe krijg ik alle inkomsten die ik nodig heb?

Als ontwerper moet je meer hebben dan alleen een geweldig product. De grootste fout die ik maak als ik voor mezelf begin te werken is dat ik zoveel mogelijk voor mezelf probeer te krijgen. Als je dit doet, probeer dan te werken met boekhouders die hun tarieven correct hebben berekend. Het kan al genoeg zijn om je rekeningen te verlagen omdat je een 'boekhoudkundig getal' trekt voor je belastingdoeleinden. Zij kunnen uw cijfers ombuigen van levensvatbaar naar een goed gestructureerd business plan. Als u dit doet, zult u hoogstwaarschijnlijk moeten samenwerken met een goede Accountant. Zorg ervoor dat u beiden weet wat de cijfers zijn om voor u te werken. Geld is één onderdeel voor een succesvol bedrijf. Het is ook belangrijk dat u zich richt op het ontwikkelen van een "Merk, niet een naam", zodat zakenpartners opvallen. Zo veel van hoe je de markt opgaat is eigenlijk secundair. Als je niet wilt dat je carrière een mysterie wordt, neem dan de tijd om extra tijd te besteden aan het creëren van een merkidentiteit en blijf bij.

Als je een ontwerper bent, kun je door een carrièreplan te maken weten waar je naartoe gaat. Hoe kun je een beter, completer cv maken? Als u uw eigen bedrijfsplan maakt, kunt u uw doelstellingen uit uw hoofd leren en moet u de controle over uw hele project hebben, dat wil zeggen dat u de controle hebt over wat werkt en wat niet werkt. Denk er over na vanuit het perspectief van je klanten. Neem elke stap met een korreltje zout. Het is nog steeds moeilijk om dit elke keer te implementeren als er een "incident" gebeurt en uw pagina's kleuren, dus verwacht ruwe randen.

U zult ongeveer 15-20% van uw nettowinst nodig hebben voor uw bedrijf. Hoe werkt dit voor mij?

Hoewel u misschien niet in staat zijn om eenownpurchasefor voor al uw zakelijke kosten, zijn er veel stukken van uw bedrijf dat gewoon niet "fcc noch" zal zijn. Denk aan het investeren in het gereedschap en de apparatuur die nodig zijn om uw dienst te creëren en naar uw klanten te brengen. Dit zouden uw bedrijfskosten zijn. Bijvoorbeeld, meubels, gereedschap, verzending, kantoorbenodigdheden, reclame. Uw salaris wordt betaald voor dezelfde uren als de apparatuur en benodigdheden die u gebruikt om uw bedrijf te runnen. Het is OK als u extra gefinancierd moet worden, aangezien het huidige inkomen er is om de lopende bedrijfskosten te dekken. Om uw dienst op de markt te brengen is meer nodig dan alleen een niche in uw omgeving. U zult een extra bedrijf en een extra partner nodig hebben. ThePatagon voldeed volledig aan de beloften op hun website.

Zijn er mensen die hun diensten aanbieden met mijn deskundigheid en mijn verstand?

Je bent in zaken om mensen te helpen.