Bouwadviesbureau inhuren

Vloer schuren in Amsterdam
 

Toen we Credo begonnen, was het ons doel om een positieve impact op de wereld te hebben. Daarom richtten we ons op het bouwen van een bedrijf dat duurzaam was en een positieve invloed had op het milieu. We wisten dat we een expert nodig hadden om ons te helpen bij het plannen en uitvoeren van onze bouwprojecten. Gelukkig vonden we die in de buurman van onze buren: onze huisrenovatie aannemer. Hij kon alles, van vloeren schuren in Amsterdam tot daken dekken in Aalsmeer.

Het inhuren van een bouwadviseur is een must voor elk groeiend bedrijf.

Bouwkosten stijgen sneller dan de meeste andere kosten, en er is veel vraag naar adviseurs. Een adviesbureau is een aanwinst waarmee een bedrijf expertise op een specifiek gebied kan opdoen. Het inhuren van een consultant zorgt ervoor dat je de expertise hebt om een project te plannen en uit te voeren. Terwijl het miljoenen kan kosten om een nieuw kantoorgebouw te bouwen, kunt u beginnen met een kleiner project en opschalen naarmate uw bedrijf groeit. Adviseurs zullen u helpen het juiste type ruimte te vinden en een ruimte te ontwerpen die aan uw behoeften voldoet. Ze kunnen u ook helpen bij de gemeentelijke, provinciale en staatsvoorschriften terwijl u uw project plant en budgetteert.

Hoe we ons bedrijf een boost gaven met een adviesbureau

We hebben drie maanden lang een consultant ingehuurd om ons te helpen het bouwproces te begrijpen. Hij werkte ook met een team van stagiairs om ons te helpen met meer administratieve taken. Hij was verantwoordelijk voor het beheer van het inkoopproces en het opstellen van een planning voor materialen en werkzaamheden. Hij werkte ook samen met ons team om de planning te beheren en de werkzaamheden te coördineren. Na drie maanden werkte hij fulltime als consultant voor ons! Dit gaf ons bedrijf een boost en stelde ons in staat onze activiteiten uit te breiden. We groeiden zo hard dat we na een jaar klaar waren om ons eerste team aan te nemen.

We huurden een consultant in voor drie maanden om ons te helpen het bouwproces te begrijpen. Hij werkte ook met een team van stagiairs om ons te helpen met meer administratieve taken. Hij was verantwoordelijk voor het beheer van het inkoopproces en het opstellen van een planning voor materialen en werkzaamheden. Hij werkte ook samen met ons team om de planning te beheren en de werkzaamheden te coördineren. Na drie maanden werkte hij fulltime als consultant voor ons! Dit gaf ons bedrijf een boost en stelde ons in staat onze activiteiten uit te breiden. We groeiden zo hard dat we na een jaar klaar waren om ons eerste team aan te nemen.

Waarom u een bouwadviseur zou moeten inhuren

De bouw is een complex proces dat moeilijk te begrijpen kan zijn. Dit is waar adviseurs om de hoek komen kijken! Adviesbureaus helpen u door de fijne kneepjes van het bouwen van een nieuw project of het uitbreiden van uw huidige ruimte. Zij hebben dit proces al zo vaak doorlopen, dat zij deskundig zijn in het vinden van het juiste ontwerp, de juiste materialen en aannemers. En ze kunnen u helpen bij de gemeentelijke, provinciale en staatsvoorschriften terwijl u uw project plant en budgetteert.

Laatste woorden: Huur langzaam in, riskeer niet alles tegelijk.

Bouwprojecten zijn riskant. Neem geen risico voor uw bedrijf dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen. Als u een consultant inhuurt, zoek dan iemand die bij het team en uw organisatie past. Als u de verkeerde persoon inhuurt, zult u gefrustreerd raken en hem waarschijnlijk te snel laten gaan. Bouw je team langzaam op. Wie je aanneemt is net zo belangrijk als wat ze doen.